Close
Type at least 1 character to search
Back to top

COCE lifestyle and interior

luxe kookeiland

luxe kookeiland

Houd jij van koken? Of laat je liever voor je koken? In de keukens die wij voor je ontwerpen maakt het niet uit, het is sowieso een feestje! Schuif zelf aan, of laat je gasten aanschuiven aan je luxe kookeiland. Het luxe kookeiland is geheel op maat te maken. Kies je voor een keuken van 5 meter, 4 meter of 3 meter? Ieder formaat en elke vorm is mogelijk. We werken samen met leveranciers die het mooiste marmer in hun assortiment hebben. Denk aan Bianca Carrara, Bronze F, Dark Emperador, Negro Marquina. Dus voor jouw geliefde marmeren keuken ben je bij ons aan het juiste adres. De keukenkasten worden eveneens op maat gemaakt en zijn in allerlei verschillende looks te verkrijgen. Denk aan matwit, hout-look of echt eiken, maar ook andere opties zijn mogelijk. Maak een afspraak of stuur een berichtje voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Post a Comment